Mlsáme bez výčitek logo

Cibulák

Napsal/a Lenka Žáková, aktualizováno dne 5. 3. 2021, Kategorie: ,
C
Počet porcí:
10
Doba přípravy:
60min
Obtížnost:
Snadné

Máte taky tak rádi vůni čersvého chleba po celé domácnosti? Já ano! A mám výbornou zprávu pro low-carb dietáře i pro vás, kdo máte alergii na laktózu a klasický chleba nemůžete. Na tomto receptu si totiž pochutnáte i vy!

Recept na Cibulák

Ingredience a postup

2 vaničky polotučného tvarohu (pro bezlaktózovou verzi použijte bezlaktózový tvaroh)
5 vajíček
200g mandlové mouky
20g kokosové mouky
1 kypřicí prášek
30g psyllia
50g chia semínek
1 lžička drceného kmínu
2 lžičky sušené cibule
1,5 lžičky soli

Příprava

  1. Všechny suroviny promícháme dohromady a dáme péct do formy s pečícím papírem na 180 stupňů, cca 45 minut.
  2. Jednoduché, že?
  3. Akorát malé upozornění na závěr. Vydržte a nejezte chleba úplně teplý.
  4. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Sdílejte recept přátelům

Galerie

cartmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram